Polyglot Gathering

Místo konání - Praha

15 - 19
květen

Praha


PG je největší mezinárodní akce pro polygloty a milovníky jazyků, pořádaná každoročně na konci května, letos poprvé v Praze. Tato skvělá akce je plná fascinujících přednášek, bohatých kulturních vystoupení a zábavného společenského programu.

Během akce účastníci sdílejí svou lásku a naplňují svou vášeň pro kultury a jazyky, vyměňují si rady a zkušenosti, a co je nejdůležitější, používají a procvičují mnoho jazyků, aby mohli diskutovat, poslouchat, učit se a získávat přátele. Studenti, učitelé, fandové, začátečníci, profesionálové, vědci, pedagogové: Polyglot Gathering je vhodný pro nás všechny!

Přednášky/pre­zentace o různých aspektech jazyků i efektivních studijních metodách budou probíhat nejen v angličtině, ale i v dalších jazycích, dosti pravděpodobně i včetně esperanta.

Hlavním organizátorem je organizace E@I (jejímž koordinátorem je Peter Baláž), jež se také ve velké míře věnuje esperantu.

Do 15.4. se na akci přihlásilo 635 účastníků ze 78 zemí žijících v 57 zemích.


Místo konání: Vysoká škola ekonomická, Nám. Winstona Churchilla 1938, Praha 3

Poloha na mapě

Web (základní informace v češtině)

Stránka s praktickými informacemi je k dispozici pouze v angličtině

Registrační formulář s bližšími informacemi

Program (v angličtině)

Je možné se připojit i jen na jeden den a večer (i vč. masitého nebo vegetariánského či veganského oběda – večeři lze objednat samostatně).

POPLATKY:

Pro předplatitele do 8.5. poplatek činí

  • s obědy – 230 € na celou dobu, 80 € na jeden den (vč. večerního programu)
  • bez obědů – 200 € za celou dobu, 70 € za jeden den (vč. večerního programu)

Pro účast NENÍ ROZHODNĚ NUTNÉ ovládat plynně několik jazyků :-)! Nicméně angličtina na středně pokročilé úrovni bude k užitku. Znalost esperanta také jistě využijete. Seznámíte se tu příp. s dalšími zajímavými pro vás novými jazyky! Nebojte se a využijte jedinečnou příležitost zažít akci v ČR !


Videokanál PG s nahrávkami desítek přednášek

Příklady přednášek v esperantu z minulých let:

Příklady přednášek v angličtině:

Příklady přednášek v jiných jazycích:


  • padv-

Zobrazeno 838x

Administrace - Aleš Tomeček © 2009-2024